Routebeschrijving vestiging Amsterdam

Adresgegevens
Brouwer & Oudhof
Mt. Lincolnweg 40
1033 SN Amsterdam

Vanuit de richting Amersfoort (A1) en Utrecht (A2)

Neem de afslag ring A10-Oost richting Zaanstad. Neem na de Zeeburgertunnel de afslag S118 (Oostzanerwerf) richting Tuindorp-Oostzaan. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga bij de eerste verkeerslichten rechtdoor. Ga bij de tweede verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Deze weg gaat over in de Cornelis Douwesweg. Weg vervolgen met aan de rechterkant een benzinestation. Ga bij de eerste en tweede rotonde rechtdoor, neem daarna de eerste afslag rechts de Klaprozenweg in. Rijd rechtdoor over de kruising. Ons pand ligt aan het einde van deze weg, aan de rechterkant. Parkeren is mogelijk op de bezoekersparkeerplaatsen.

Vanuit de richting Den Haag (A4)

Neem de afslag A10-West richting Zaanstad. Neem na de Coentunnel de eerste afslag, de S118 (Oostzanerwerf) richting Tuindorp-Oostzaan. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Deze weg gaat over in de Cornelis Douwesweg. Weg vervolgen met aan de rechterkant een benzinestation. Ga bij de eerste en tweede rotonde rechtdoor, neem daarna de eerste afslag rechts de Klaprozenweg in. Rijd rechtdoor over de kruising. Ons pand ligt aan het einde van deze weg, aan de rechterkant. Parkeren is mogelijk op de bezoekersparkeerplaatsen.

Vanuit de richting Zaandam (A8)

Neem de afslag S118 (Oostzanerwerf) richting Industrieterrein Amsterdam Noord. Ga aan het einde van de afrit links en na het viaduct rechts. Weg volgen. Ga bij twee verkeerslichten rechtdoor. Ga bij de derde verkeerslichten rechtsaf, volg richting S118 Tuindorp Oostzaan/Industrieterrein Noord. Deze weg gaat over in de Cornelis Douwesweg. Weg vervolgen met aan de rechterkant een benzinestation. Ga bij de eerste en tweede rotonde rechtdoor, neem daarna de eerste afslag rechts de Klaprozenweg in. Rijd rechtdoor over de kruising. Ons pand ligt aan het einde van deze weg, aan de rechterkant. Parkeren is mogelijk op de bezoekersparkeerplaatsen.

Via de IJ-tunnel

Houd na de IJ-tunnel rechts aan. Neem de afrit Amsterdam Noord 100-399. Ga bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Rijd rechtdoor en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Ga linksaf, richting S118 Noord 100-249, de Klaprozenweg op. Rijd rechtdoor over de kruising, ons pand ligt aan het einde van deze weg aan de rechterkant. Parkeren is mogelijk op de bezoekersparkeerplaatsen.

Instellen navigatiesysteem

In sommige navigatiesystemen is de straatnaam nog niet bekend. Stel dan de navigatie in op de Ms Oslofjordweg.