Nieuwe directeur Brouwer & Oudhof Alkmaar

Met ingang van 1 januari 2019 is Tim Stroomer de nieuwe algemeen directeur van Brouwer & Oudhof Alkmaar. Hij neemt het stokje over van Serge Leloux.

Tim Stroomer is geen onbekende van Brouwer & Oudhof Alkmaar. Al bijna 11 jaar werkt hij bij het bedrijf. Een betrokken en ondernemende directeur, dat ziet hij voor ogen.

Tim Stroomer: “Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe functie. We hebben de laatste jaren samen met een fantastisch team hard gewerkt aan een prachtige portefeuille én een slim proces. Hier sleutelen we elke dag nog aan, zodat we voor iedereen met een goede balans eruit kunnen halen wat erin zit. Ik zie nog veel mooie uitdagingen en kansen voor de toekomst!”

Oud directeur Serge Leloux gaat zich richten op andere activiteiten binnen RSM, het moederbedrijf van Brouwer & Oudhof. Serge is per 1 januari verantwoordelijk voor de nieuwe dienst van RSM: Technology Consulting.

Serge Leloux: ‘Ik geef met veel vertrouwen het stokje over aan Tim. Hij past heel goed bij Brouwer & Oudhof Alkmaar en kent het bedrijf door en door. Ik kijk er naar uit om Technology Consulting op de kaart te gaan zetten, een prachtige nieuwe kans!”

Heeft u vragen? Neem contact op met uw B&O-contactpersoon of via info@brouwerenoudhof.nl

Nieuwe directeur BO Alkmaar

De cijfers vertellen hoe het beter kan…

De maandomzet. Kwartaalcijfers. De jaarrekening. Elke onderneming produceert cijfers. Tot zover is er sprake van een proces ‘dat je iedereen kunt leren’, zoals één van onze collega’s zo treffend zei. Pas als die cijfers er zijn, wordt het echt interessant. Want dan komt de interpretatie, de analyse, het advies en het sparren tussen ondernemer en consultant.

Ons bedrijf komt tot leven in de verhalen over die kanten van ons vak. Lees hier hoe Brouwer & Oudhof ook u kan adviseren. Of ontdek hoe Brouwer & Oudhof ook jouw carrière kan verbeteren.

Brouwer & Oudhof en Exact Online