Test je inzicht

Test hier hoe het is gesteld met jouw inzicht. Hieronder vind je 3 ondernemers met ieder hun eigen (ondernemers-)situatie, ben jij in staat om het juiste advies aan de juiste ondernemer te koppelen?

Sleep het onderstaande advies naar de juiste ondernemer. De volgende 2 adviezen verschijnen automatisch.

Alle adviezen geplaatst? Bekijk dan jouw resultaat met de button ‘Bekijk resultaat’.

Ons advies

Als eerste de financieringsbehoefte in kaart brengen. Brouwer & Oudhof biedt hierin ondersteuning met haar rekenmodellen. Dan de oplossing(en): naast een hypothecaire lening is sale and leaseback van onroerend goed een interessante optie.

Ons advies

Het is verstandig om Exact Online toe te passen. De klant kan dan zelf de verkoopfacturen verzorgen, die direct in de administratie geboekt staan en de administratieconsulent kan de overige boekingen verzorgen. Voordeel: zelf inboeken naar wens en behoefte. Brouwer & Oudhof helpt u graag, door onze template van de administratie met alle juiste koppelingen, tot uw beschikking te stellen.

Ons advies

Het is goed om het toekomstplan in een model zetten om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen,
zo de juiste beslissing mogelijk maken met betrekking tot financiering en rendement. Verder is dit praktisch om later te toetsen in hoeverre de plannen daadwerkelijk zijn gerealiseerd en welke punten extra aandacht nodig hebben. Hierbij kan Brouwer & Oudhof u met gespecialiseerde rekenmodellen zeker van dienst zijn.

Frederique Pronk

photo_frederique

Frederique is een zelfstandige verzekeringstussenpersoon. Ze heeft haar kantoorpand in eigen bezit en de verzekeringsmaat-schappij heeft premie-incasso overgenomen. Met als gevolg: ondanks positief resultaat toch liquiditeitsproblemen.

Patrick Hoogenveen

photo_patrick hoogenveen

Patrick heeft een eigen trainings & opleidingscentrum. Hij huurt en verhuurt trainers en coaches voor verschillende disciplines binnen het bedrijfsleven. Binnen het kantoor heeft hij te maken met veel inkoop- en verkoopfacturen. Het kantoorpersoneel heeft ruimte om zelf de administratie te verzorgen. Op dit moment is de volledige administratie uitbesteed.

Quinty Hager

photo_quinty

Quinty leidt een succesvol kinderdagverblijf. De formule blijkt een groot succes en heeft binnen 1,5 jaar tijd een meer dan gemiddelde groei doorgemaakt. Voor de toekomst zijn er dan ook zeker uitbreidingsplannen!